Marko Hietala: miksi lähdin BAPUn kanssa yhteistyöhön

Miksi vanhan liiton rokkari, kuten minä, kiinnostuin BAPUsta ja applikaation tekijöiden lupaamasta uskomattoman puhtaasta ja soivasta äänenlaadusta? – Koska kaverit tekivät sen mitä lupasivat, ja rakastan ja diggailen musassa hyvää soundia taatusti enemmän kuin huonoa!
BAPU on eri paikoissa, kaiuttimissa ja kuulokkeissa, testattuani oikeasti parempi kuin mikään markkinoilla oleva player-ohjelma mobiililaitteille. Musiikki sekä sen elementit ja nyanssit tulevat järjestään kirkkaammin ja luonnollisemmin esiin. Playerin omien kappalelistojen lisäksi playerin ääniajuri puhdistaa myös muidenkin soittimien huonompia mp3-tiedostoja. BAPU toimii taustalla myös musiikin streaming-palvelun kanssa, laittaen nuo kompressoidut ja kapeat mp3-tiedostot soimaan aivan uuteen tyyliin. Ja tämän kyllä kuulee maallikkokin.
Nyt meillä on viimeinkin ensimmäistä kertaa mahdollisuus kuunnella suoraan taskusta ja puhelimesta analogiseen verrattavaa ääntä. Jyrkkä ei digitaalisärölle! Olen innoissani!
”, Hietala kertoo yhteistyöstä.

BAPU: Miksi valitsimme juuri Markon yhteistyökumppaniksi

BAPU on syntynyt kehittäjien pitkäaikaisesta rakkaudesta musiikkiin. Menneisiin vuosiin sisältyy lukematon määrä laitetestausta, tuhansia tunteja musiikinkuuntelua ja ohjelmistonkehitystä. Musiikkiharrastuksen ja ohjelmisto-osaamisen myötä olemme kehittäneet ratkaisun digitaalisen äänentoiston ongelmiin. Käytännössä ne alkavat jo siinä vaiheessa, kun käyttäjä käynnistää digisoittimen painamalla ”Play-nappia”. Tämän jälkeen mikään laite ei täysin korjaa syntynyttä heikennystä äänenlaadussa.

BAPUlla oli käsissään teknologinen ratkaisu, mutta tarvitsimme kansainvälisesti tunnetun tahon viestimään tuotteestamme maailmalle. Markon ymmärsi musiikin ensitahdeista alkaen, mistä BAPUssa on kysymys. Arvostamme hänen pitkän linjan kokemusta tunnettuna musiikin tekijänä ja kansainvälisenä artistina, jolla on tinkimätön suhde musiikkiin.

Olemme ylpeitä siitä, että Suomesta tulevalla audiomaailman mullistavalla teknologialla on suomalaiset kasvot, tästä tulee todella hienoa Marko!!!